205 kormoran

Zdrowa dieta dobra dla każdego

Trzeba
jeść, aby redukować
zbędne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| celowo. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najlepiej podawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale wtedy, gdy
konsumujemy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze sycą oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy codziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają mnóstwto cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
posiłku, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są bardzo zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
codziennie musi skonsumować
każda pani, aby
szybko
spalić i przyspieszyć
przemianę materii.
Najlepsze jedzenie
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego powinno się
zaplanować rozsądne gubienie
kilogramów.

 tabletki odchudzające przy ćwiczeniach

tabletki odchudzające 2014